A.F.A – ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ – ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ανακάλυψη ότι η αύξηση του αριθμού των βλαστοκυττάρων στην κυκλοφορία του αίματος ισοδυναμεί με καλύτερη υγεία, σε συνδυασμό με την ανακάλυψη φυσικών ενώσεων που υποστηρίζουν την απελευθέρωση βλαστοκυττάρων από τον μυελό των οστών και η μεταφορά τους στους ιστούς, προσφέρει μια νέα στρατηγική στην επιδίωξη της καλύτερης υγείας και ευεξίας.


Θεωρητικά, από τον μυελό των οστών, με την απελευθέρωση των βλαστικών κυττάρων, υπάρχει η ικανότητα να δημιουργηθούν σχεδόν όλα τα κύτταρα του σώματος και των οργάνων του, υποστηρίζοντας το δυναμικό υποστήριξης όλων των πτυχών της ανθρώπινης υγείας.


Ο μυελός των οστών, έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την υγεία του νευρικού συστήματος, την καρδιακή λειτουργία, την ηπατική λειτουργία, την παγκρεατική λειτουργία, τη νεφρική λειτουργία καθώς και τους πνεύμονες, το δέρμα και την υγεία των
οστών.


Στην ουσία, η ανακάλυψη του ρόλου των βλαστικών κυττάρων στο σώμα, οδηγεί σε μια ευρύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα «αυτό-φροντίζεται», ανοίγοντας συναρπαστικές κατευθύνσεις στην προσπάθειά των επιστημόνων για βέλτιστη υγεία.


Η ανακάλυψη ότι ο μυελός των οστών, αποτελεί το φυσικό σύστημα επισκευής και ανανέωσης του σώματος, έχει ανοίξει το δρόμο για την καλύτερη υγεία και ευεξία.


Μόλις καταλάβουμε ότι κάθε μέρα της ζωής μας, ο ρόλος των κυττάρων είναι, να περιπολούν το σώμα και να μεταναστεύουν σε περιοχές που χρειάζονται βοήθεια, τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι η διαδικασία στήριξης της φυσιολογίας των κυττάρων, είναι η καλύτερη στρατηγική για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας.


Τα προβλήματα υγείας δεν ξεκινούν την ημέρα που εμείς λάμβάνουμε μια διάγνωση, ή την ημέρα που ξαφνικά αποφασίζουμε να πάμε και να δούμε το γιατρό. Τα προβλήματα υγείας αρχίζουν να αναπτύσσονται χρόνια, αν όχι δεκαετίες, πριν βιώσουμε το πραγματικό πρόβλημα.


Όπως αναφέρθηκε, ο αριθμός των βλαστικών κυττάρων που υπάρχουν στην κυκλοφορία του αίματος, έχει αποδειχθεί ότι είναι καθοριστικός παράγοντας για τη συνολική υγεία.


Περισσότερα βλαστοκύτταρα που κυκλοφορούν στο αίμα ισοδυναμούν με καλύτερη υγεία, διότι περισσότερα βλαστοκύτταρα είναι διαθέσιμα για την καθημερινή φυσική διαδικασία επισκευής σε ολόκληρο το σώμα.


Επομένως, υποστηρίζοντας την μεγαλύτερη απελευθέρωση των βλαστικών κυττάρων από τον μυελό των οστών και την μετανάστευσή τους σε ιστούς σε καθημερινή βάση, παρέχουμε στο σώμα μας έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τρόπους για να βοηθηθεί,
να ανακτήσει και να διατηρήσει τη βέλτιστη υγεία.


Η ανακάλυψη του φυσικού συστήματος ανανέωσης του σώματος, μαζί με την ανακάλυψη φυσικών ουσιών και προϊόντων που υποστηρίζουν την λειτουργία των βλαστικών κυττάρων, ανοίγει την πόρτα σε έναν νέο τρόπο εξέτασης της υγείας.


Αντί να κοιτάζουμε λοιπόν την υγεία, ως απουσία ασθένειας, μπορούμε πλέον να ξεκινήσουμε να εξετάσουμε την υγεία ως μια φυσική διαδικασία, μια εγγενή δηλαδή ικανότητα του ίδιου μας του σώματος.


Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει φυσική ικανότητα να παραμείνει υγιές, και η υποστήριξη αυτής της φυσικής ικανότητας με την αύξηση του αριθμού των κυκλοφορούντων βλαστοκυττάρων, είναι λογικά ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε τη βέλτιστη υγεία.


CHRISTIAN DRAPEAU MSc
Tα αποτελέσματα των ερευνών και μελετών 18 και πλέον ετών, με πρωτεργάτη τον Καναδό επιστήμονα ChristianDrapeau, MSc. Έρχονται αποκλειστικά στη Jeunesse Global μέσα από το νέο φυσικό προϊόν Revita BLUTM.


Μετά από πολυετείς έρευνες βρέθηκε μία Πράσινη Κυανοφύκη AFA (Aphanizomenonflos-aqua) στην Λίμνη Κλαμάθ στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, για την οποία οι μελέτες έδειξαν ότι στα πρώτα 60-90 λεπτά λήψης της από τον άνθρωπο, πολλαπλασιάζει την απελευθέρωση των βλαστοκυττάρων από τον μυελό των οστών στην κυκλοφορία του αίματος.


Στο Οροπέδιο του Θιβέτ βρέθηκε ένα συγκεκριμένο είδος Ιπποφαούς που σε συνέργεια με την Πράσινη Κυανοφύκη AFA, έχει την ιδιότητα να κρατάει τον αυξημένο αριθμό βλαστοκυττάρων στο αίμα για μέρες.


Το εκχύλισμα από την Αλόη Βέρα (όλο το φύλλο) έχει αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Και οι ευεργετικές ιδιότητες δεν σταματούν εδώ. Πλέον η αλόη θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ουσίες που ενισχύουν την υγεία.


Β – Γλυκάνες
Οι β-γλυκάνες ή αλλιώς betaglucans είναι μια ομάδα πολυσακχαριτών που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών και των μυκήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον μειώνουν τη χοληστερόλη και τη γλυκόζη του αίματος. Συχνά χρησιμοποιούνται από διαβητικούς, άτομα με υψηλή χοληστερόλη και από ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγαλύτερη απελευθέρωση βλαστοκυττάρων στην κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει στο μέγιστο την αποκατάσταση μεταξύ των προπονήσεων, την αποκατάσταση μετά από αγώνες, αλλά και σε όλες τις περιπτώσεις τραυματισμών επιταχύνεται η αποθεραπεία.


Έτσι το Revita BLUTM, εκτός από την μεγάλη δυναμική ενέργειας που δημιουργεί, είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στην σκληρή δουλειά του αθλητή – πρωταθλητή.
Revita BLUTM is DOPING FREE


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κυανοφύκη AFA σεσκόνη (Aphanizomenonflos-aqua), Νερόκαρύδαςσεσκόνη (Cocosnucifera L.), εκχύλισμα καρπού ιπποφαούς (Hippophaerhamnoides L.), φυσικές αρωματικές ύλες, χυμός σμέουρου σε σκόνη (Rubus Chingii), ίνες βρόμης (Avena sativa), οξέα: κιτρικό οξύ και μηλικό οξύ, φύλλα αλόης βέρα σε σκόνη (Aloe barbadensis Miller), γλυκαντικό: γλυκοζίτες στέβιας.


Το Revita BLUTM ως συμπλήρωμα διατροφής, δεν υποκαθιστά τη «συνήθη δίαιτα», δηλαδή την ενδεδειγμένη και ισορροπημένη διατροφή, αλλά την συμπληρώνει. AphanizomenonFlos-Aquae Σε ένα άκρως οικολογικό περιβάλλον, μοναδικό στον κόσμο, υπάρχει ένα θεραπευτικό
και πλούσιο σε ωφέλιμες ουσίες φυτικό είδος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Scroll to Top