Σας καλωσορίζουμε στην διαδικτυακή μας παρουσία

Το δίκτυο των συνεργατών
μας είναι ανοιχτό και μπορεί να αγκαλιάσει πολλούς ακόμα. Αυτή
ούτως ή άλλως είναι και η φιλοσοφία μας: να προτείνουμε λύσεις και
να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση και εμπειρία σε νέους συνεργάτες.

Στόχος μας είναι να πάρετε μια εικόνα για εμάς, για τις υπηρεσίες μας,
την εξειδίκευσή μας, την φιλοσοφία και την κουλτούρα μας.

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα Συμβούλων και παροχής υπηρεσιών στον Ασφαλιστικό  χώρο, καθώς και στην πρόληψη της υγείας. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας απο το 1982, την εξειδίκευσή μας, την συνέπεια και την υπευθυνότητα, είμαστε κοντά σε κάθε πρόβλημά σας.

Το Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο το απόλυτο,
βασικό και επιβεβλημένο δικαίωμά του, να μπορεί να παραμείνει εν
ζωή όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια, να είναι υγιής και να έχει την
ποιότητα ζωής που του αξίζει

Τί Κάνουμε

Ποιοί Είμαστε

Είμαι η Μαρία Νικολοπούλου και είμαι σύμβουλος ασφαλειών και υγείας και βρίσκομαι στον χώρο 30 χρόνια περίπου.       

Προσωπικές αλλά και οικογενειακές δύσκολες εμπειρίες στον τομέα της υγείας, με έκαναν από νωρίς να εκτιμήσω στον απόλυτο βαθμό το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο που είναι η υγεία, το αίσθημα της ασφάλειας και ο περιορισμός του αισθήματος της ανασφάλειας. 

Αυτό με οδήγησε να ασχοληθώ στον υπέροχο χώρο των ασφαλειών και να βάλω στόχο ζωής να ενημερώσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για το πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της ζωής μας, και ταυτόχρονα θέλησα να δείξω σε πολλούς,
δοτικούς από τη φύση τους ανθρώπους, πώς να ακολουθήσουν το δικό μου παράδειγμα. 

Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος έχει το απόλυτο, βασικό, επιβεβλημένο από τη φύση δικαίωμα να μπορεί να παραμείνει εν ζωή όσο το δυνατό περισσότερα χρόνια, να είναι υγιής και να έχει την ποιότητα ζωής που του αξίζει. 

Δυστυχώς, εμείς οι άνθρωποι, νομίζουμε πως θα είμαστε πάντα νέοι και ποτέ δεν θα πάθουμε τίποτα. Και έτσι, ξεχνάμε και σταματάμε να απαιτούμε και να διεκδικούμε αδιάκοπα και με οποιονδήποτε τρόπο το δικαίωμα στην ασφάλεια, στην βέλτιστη υγεία και στα καλά γεράματα. 

Καλώς ή κακώς το κράτος από μόνο του αυτά τα αγαθά δεν μπορεί να μας τα προσφέρει στο 100%. Άρα, οφείλουμε εμείς οι ίδιοι να φροντίσουμε να καλύψουμε όποιο κενό υπάρχει για τον καθένα μας. Εδώ ερχόμαστε εμείς να προσφέρουμε την βοήθειά μας, να βρούμε μαζί ποια είναι η ανάγκη στον καθένα σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Μια ασφάλεια ζωής, για παράδειγμα, δίνει την ηρεμία στον οικογενειάρχη πως, ότι και αν του συμβεί, η οικογένεια του θα συνεχίσει την ζωή της όπως την είχε ονειρευτεί ο ίδιος. Έχοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας, όλοι νοιώθουμε πιο ήρεμοι και πιο
ασφαλείς. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έτσι έχεις ένα μεγάλο ποσό στην άκρη, για μια ώρα ανάγκης που έλεγαν οι γονείς μας. Μπορείς να πας όπου χρειάζεται για να γίνεις καλά. Πολύ σημαντικό. 

Σε όλη την πορεία της καριέρας μου με οδηγεί μια πρόταση που μου απηύθυνε ένας πελάτης μου στην κουβέντα μας για συνταξιοδοτικό πρόγραμμα: «Μαρία θέλω όταν βγω στην σύνταξη, εγώ και η γυναίκα μου να είμαστε αραχτοί στην θάλασσα και να
μην νοιάζομαι για λογαριασμούς και ούτε να μας τρώει η τσιγκουνιά και η στέρηση. Θέλω να συνεχίσω την ποιότητα που έχω τώρα και τότε». Όλο αυτό έγινε στάση ζωής μου.

Είναι τόσο σημαντικό να έχεις καλή ζωή στα γεράματα σου. Μπορούμε και πρέπει να το θέλουμε όλοι αυτό. Και ευτυχώς υπάρχουν αρκετές προτάσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η δουλειά μας είναι να δίνουμε ιδέες, συμβουλές και τεκμηριωμένες επιλογές στην κάθε ανάγκη του πελάτη μας.

Η κουλτούρα μας όμως είναι να δείξουμε στους ανθρώπους πως μπορούν να περιορίσουν την πιθανότητα της ασθένειας και πως θα κερδίσουν περισσότερα υγιή χρόνια ζωής.

Εκτός λοιπόν από το κομμάτι των ασφαλειών, επιχειρούμε και στο πως να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την υγεία τους και να κερδίσουν μια υγιή μακροζωία με συνεργάτη μας μια καινοτόμο εταιρεία, της οποίας η κουλτούρα, ο στόχος και η δράση της είναι να προσθέτει υγιή χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Βέβαια, θέλω να εξομολογηθώ πως οι απαντήσεις αρκετών ανθρώπων είναι πολλές και ποικίλες. Για παράδειγμα: «Μια χαρά είμαι. Δεν έχω εγώ ανάγκη, είμαι γερός» – «Σ’εμένα θα τύχει; Μη γρουσουζεύεις.» – «Άστο. Θα το δούμε αργότερα» – «Με 600€ που
βγάζω τι να πρωτοπληρώσω; Σε κάποιες από αυτές, σίγουρα, κρύβεται κάποια αλήθεια.

Υπάρχουν άνθρωποι που όντως δεν μπορούν, παρόλο που μπορεί να θέλουν κάτι καλύτερο για τον εαυτό τους, ιδίως για οικονομικούς λόγους. Το κατανοώ απόλυτα. Πάντα έννοια μου ήταν να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μου και
έτσι συνειδητοποίησα ότι αξίζει να προσφέρω την βοήθεια μου σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν στο αντικείμενο μας. 

Όλοι γνωρίζουμε πως και η εργασία τελικά και η καλή οικονομική κατάσταση είναι και αυτά παράγον καλής υγείας. Πιστεύω επίσης πως όταν ασχολείσαι με κάτι που κάνει καλό στο κοινωνικό σύνολο, τότε η θετική ενέργεια που σου επιστρέφεται είναι απίστευτη!

Με την πάροδο των χρόνων, έχω καταφέρει να έχω δίπλα μου μια ομάδα πολύ αξιόλογων συνεργατών. Όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια όπου έχουμε μία δυναμική και όλοι βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όλοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο ευρύ κοινό
και αυτό μας ανταμείβει ηθικά αλλά και οικονομικά με ένα σεβαστό εισόδημα που μάλιστα έχει και βάθος χρόνου.

Η ομορφιά της δουλειάς μας είναι μοναδική. Το δίκτυο των συνεργατών μου και εγώ, είναι ανοικτό και μπορεί να αγκαλιάσει πολλούς ακόμα. Αυτή ούτως ή άλλως είναι και η φιλοδοξία μας. Άλλωστε τι νόημα έχει η γνώση και η εμπειρία αν την κρατήσεις για τον
εαυτό σου και δεν την ακουμπήσεις με αγάπη στα χέρια κάποιου νέου που την έχει ανάγκη και ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε;

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μου σχετικά με οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει… είτε αυτό αφορά στην βελτίωση της υγείας, είτε στην πρόληψη ή την ασφάλιση, είτε στο ευ γήρας (τα καλά γεράματα).

Μην βάζετε ποτέ σε δεύτερη μοίρα αυτά που αν σας λείψουν δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Scroll to Top
Scroll to Top